Sistem maklumat dan pengurusan penyelenggaraan bas Pejabat Harta Bina UTM Skudai - 514691 Nursafira Yasmin Tajul Hakmah; Mohammad Ishak Desa, supervisor; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer (Komputeran Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010