Recycle material purchase and sales system for Jaya Hijau Enterprise - 516065 Ngeaw, Kam Wah; Ismail Mat Amin; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer (Kejuruteraan Perisian)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010