Kajian kriptografi ke atas templat iris [electronic resource] - Hasnor'aini Ngadimin, author; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010