Sistem pendaftaran sukarelawan rumah warga tua secara atas talian dan SMS - 514592 Iffah Mumtazah Zulkifli; Johan Mohamad Sharif, supervisor; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer (Rangkaian dan Keselamatan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010