Pemodelan kesan-kesan letupan 3D dengan pendekatan sistem partikel [electronic resource] - 515145 Ter, Wei Lun (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Perisian Grafik dan Multimedia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010