Online personalized television contents guide system - We, Chee Siong, 1987-; Zalmiyah Zakaria; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Kejuruteraan Perisian)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010