Perlaksanaan projek penswastaan Kementerian Pertahanan - 254219 Nazanudin Abd. Latiff (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Project Paper (Sarjana Muda Ukur Bahan) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002