Sistem kawalan berkualiti berasaskan web bagi produk makanan di Perusahaan Zainab Jaya - 515801 Safia Arnida Sulaiman; Mohammad Ishak Desa, supervisor; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer (Komputeran Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010