Sistem pemantauan dan pengawalan makmal komputer FSKSM - 276370 Nazirah Mahmud; Syed Zainudeen Mohd. Shaid; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010