Sistem penjadualan dan penempahan gelanggang Kompleks Sukan UTM - 514870 Mariah Hazwani Fadinlah; Siti Sophiayati Yuhaniz, supervisor; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer (Komputeran Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010