Sistem pengurusan maklumat pelatih kor suksis Universiti Teknologi Malaysia [electronic resource] - 516243 Sahidatul Fariza Mahamod Sarkoni (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer (Kejuruteraan Perisian)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010