Analisis prestasi UDP ke atas bingkai Jumbo bukan Jumbo - 514876 Mohd. Nurhafizi Ab. Wahab; Marina Md. Arshad; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer (Rangkaian dan Keselamatan Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010