Sistem pengecaman alat - alat muzik berdasarkan bunyi [electronic resource] - Siti Zuraida Ahmad, author, (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2010)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer (Perisian Grafik dan Multimedia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010