Sistem pengurusan maklumat berasaskan web bagi Klinik Kesihatan Pergigian Bandar Maharani dan Klinik Pergigian Pakar Orthodontik - Siti Aishah Samad, author; Ismail Mat Amin, supervisor; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2012)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer (Kejuruteraan Perisian)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012