Sistem kedatangan bagi Syarikat Wise Aviation Sdn. Bhd. [electronic resource] - 516027 Rose Sabrina Md. Tajuddin (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer (Kejuruteraan Perisian)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010