Kajian terhadap kelongsong penyambung grout dengan gegelung untuk sambungan konkrit pra-tuang - Mohd. Asrul Abdul Ghani, 1981- , author; Ahmad Baharuddin, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2010)
Project Paper (Sarjana Muda (Kejuruteraan Awam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010