Sistem visualisasi profil atmosfera di Semenanjung Malaysia - 515015 Nurul Alia Ghazali; Mohd. Shafry Mohd. Rahim, supervisor; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Perisian Grafik dan Multimedia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010