Perbandingan kekuda kayu dengan kekuda keluli untuk struktur bumbung - Isamrisaudin Mohamed, 1976-; Yusof Ahmad, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Struktur dan Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011