Management of e-waste in scrap metal facilities [electronic resource] - Siti Norhidayah Abdullah, 1983-, author (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Alam Sekitar)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010