Kajian pembaziran bahan di tapak bina - Mohd. Ashri Abdul Wahab, 1966-; Yusof Ahmad, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Struktur dan Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011