Perlaksanaan program bantuan rumah (PBR) di RISDA negeri Pahang [electronic resource] - Nazrul Hisham Mohd. Holdin, 1979-, author (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Pengurusan Binaan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010