Sistem e-pembelajaran berasaskan aliran video [eletronic resource] - 514998 Muhamad Bukhairi Samsudin (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Kejuruteraan Perisian)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010