Pembangunan sistem maklumat baitul hilal di Malaysia - Nur Zurulain Ishak, 1987-, author; Mohamad Saupi Che Awang, supervisor; Fakulti Kejuruteraan dan Harta Tanah (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Geomatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011