Sistem peringatan Pusat Jagaan Orang Tua berasaskan teknologi halaman web dan sms - 515742 Mohd. Adib Mohd. Saliman; Norafida Ithnin; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010