Ramalan ketinggian menggunakan interpolasi kriging di kawasan pesisir pantai - Syed Shahrul Nizam Syed Zakaria, 1988-, author; Md. Nor Kamarudin, supervisor; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Geomatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011