Pengendalian tempat letak kereta menggunakan perisian kawalan logik boleh aturcara (PLC) berasaskan HITECH-ADP [electronic resource] - 515252 Mohd. Ridhwan Hilmi Mohd. Adnan (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer (Komputeran Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010