Pemantauan berterusan kestabilan cerun menggunakan robotic total station - Amir Hafiz Abdul Rajk, 1988-, author; Rusli Othman; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Geomatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011