Pemantauan berterusan kestabilan cerun menggunakan robotic total station [electronic resource] - Amir Hafiz Abdul Rajk, 1988-, author (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Geomatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011