Software development of plane frame with semi rigid connection - Ady Ibrahim Mohammad Saleh, 1988- , author; Airil Yasreen Mohd. Yassin, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Struktur dan Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011