3D model of the campus of Universiti Teknologi Malaysia using google sketchup - Ten,Yi Feng, 1988-, author; Halim Setan, supervisor; Zulkifli Majid, supervisor; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Geomatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011