Maintenance management infromation system for fertilizer production equipment at PT Pupuk Sriwidjaja - 515968 Mutia Arum Prabandri; Mohammad Ishak Desa, supervisor; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer (Komputeran Industri)) -Universiti Teknologi Malaysia, 2010