Analisis tegasan dan terikan - 503428 Aishah Mohd. Salehan; B. A. Mahad, supervisor; Fakulti Sains (2002)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002