Software development of plane frame with inclined supports - Aiman Rasif, 1987-, author; Airil Yasreen Mohd. Yassin, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Struktur dan Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011