Sea level variation using satellite altimeter [electronic resource] - Wan Aminullah Wan Abdul Aziz; Kamaluddin Mohd. Omar, supervisor; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Geomatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011