Perbandingan hasil pendigitan foto udara secara stereo dan mono menggunakan perisian leica photogrammetric suite (LPS) dan microstation - Hasrul Bakhari, 1987-; Zulkarnaini Mat Amin, supervisor; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Geomatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011