Peramalan terhadap bilangan pesakit mental kajian kes : Hospital Permai Johor Bahru - 255136 Siti Norein Othman; Mohamad Shukur Talib; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2006)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006