Pembentukan model stereo dengan menggunakan perisian sumber terbuka [electronic resource] - Nor Afizah Mohamad Kamil, 1987-, author (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Geoinformatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010