Faktor-faktor yang boleh diubahsuai bagi membangunkan semula pusat membeli belah Kajian kes:Perling Mall - Nor Sharina Yahya; Maizan Baba, supervisor; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pengurusan Harta Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011