Hydrographic survey using real time kinematic method for river deepening - Nor Aklima Che Awang, 1988-, author; Rusli Othman, supervisor; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Geomatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011