Kesan bukaan dalam rasuk terhadap lenturan dan ricih - 255153 Mohd. Ilmam Ismail (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006