Perkara-perkara yang dilakukan oleh pembeli sebelum membeli rumah [electronic resource] - Tan, Yih Siew, 1987-; Rosadah Mahamud, supervisor; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pengurusan Harta Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011