Tahap kesedaran pengunjung terhadap keselamatan kebakaran di pusat membeli-belah - Siti Suhaidah Kassim, 1987-; Mat Naim Abdullah, supervisor; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pengurusan Harta Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011