Tindakan pihak berkuasa tempatan dan pemaju dalam pemulihan semula projek terbengkalai [electronic resource] - Siti Harizah Hani Hashim; Norhaya Kamarudin 493322; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah 555724 (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pentadbiran dan Pembangunan Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011