ISO 9001 Quality Management System (QMS) in Facility Management (FM) - Rehmaashini Jagarajan, 1987- 598141; Mat Naim Abdullah, 1969- 525216; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah 555724 (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pengurusan Harta Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011