Permasalahan kelewatan penyiapan projek-projek awam Jabatan Kerja Raya (JKR) Daerah Pontian [electronic resource] - Suraya Ibrahim, 1987-, 364174 (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pengurusan Harta Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011