Penggunaan perisian maple dalam persamaan terbitan biasa peringkat pertama - 503592 Chew, Siou Ing; Mohd. Nor Mohamad, supervisor; Fakulti Sains (2002)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Matematikan) - Universiti Tekologi Malaysia, 2002