Perolehan kelulusan pinjaman kewangan bagi pembelian perumahan - Nurul Murnirah Ariffin; Mohd. Nadzri Jaafar; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pengurusan Harta Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011