Interpolasi polinomial menggunakan maple - 503594 Chan, Phaik Wan; Che Rahim Che Teh, supervisor; Fakulti Sains (2002)
Project Paper (Sarjana Muda serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002