Ramalan taburan anjakan dan terikan terhadap struktur konkrit tiang menggunakan kolerasi imej digital - Khairil Mohamad, author; Suhaimi Abu Bakar; Fakulti Kejuruteraan Awam (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Struktur dan Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011