Mengkaji pengurusan penyenggaraan dan perkhidmatan di pusat membeli-belah (kes Kajian : Perling Mall, Johor Bahru) - Nurul Husna Husaini, 1988-; Maizan Baba, supervisor; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pengurusan Harta Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011